Vad är risken för dessa smarta TV-apparater?

Smarta TV-apparater är anslutna till internet, Det är det som ger dem möjlighet såväl som våra datorer eller mobiltelefoner att styras. Även om vi förlitar oss på stora teknikföretag, med välutvecklade säkerhetssystem har vi ingen anledning att frukta någonting.
FBI bekräftar att din smart TV inte är säker, varför?

Problemet ligger i det stora antalet varumärken som inte vidtar alla lämpliga säkerhetsåtgärder och får hackare att få tillgång till våra smarta TV-apparater på ett relativt enkelt sätt. Kamerorna som integrerar dessa smarta TV-apparater är mycket användbara för att göra videosamtal eller till och med med mikrofonerna för att styra den med en assistent, men det kan vända sig mot oss.

Källa: http://dreamfilms.se/basta-streamingtjansterna/

Det har förekommit fall där dessa enheter har kontrollerats av hackare, kringgår vår integritet och sätter oss i fara. Detta är vad som har lett FBI att kliva in och varna för faran att köpa för billigt en smart TV kan innebära.
Tips för att hålla oss säkra

I själva uttalandet kan vi hitta en rad rekommendationer som utvecklats av FBI för att försöka förhindra att fler användare påverkas på ett eller annat sätt av dessa ekonomiska smarta TV-apparater utan nödvändig säkerhet.